JOUW RENOVATIE TOT IN DE PERFECTIE UITGEVOERD

Uw verbouwingswerken uitgevoerd van begin tot einde!

Belbow in Oostende heeft een sterk team ter beschikking om jouw renovatie tot in de perfectie uit te voeren. Om dit waar te maken, hebben we ons doorheen de jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van de meest voorkomende werken die bij een renovatie komen kijken. 

We geven hier onze specialisaties mee. Wil je graag meer informatie? Neem dan zeker contact op en een expert zal al jouw vragen met plezier beantwoorden.

BEZETTINGSWERKEN

Zijn je muren of plafonds verouderd en niet meer egaal? We zorgen voor een kwaliteitsvolle en mooi afgewerkte bepleistering, zowel voor binnen als buiten. 

Als er gekozen wordt voor nieuw stucwerk, dan ontstaat ook de gelegenheid om de muren te voorzien van isolatie, zodat je woning meteen voldoet aan de energienormen. We hebben expertise in het plaatsen van gipskarton (Gyproc), het bezetten met sierpleister en het plaatsen van sierlijsten.

Neem contact op voor een gratis offerte.

DAKWERKEN

Is het dak van je woning toe aan vernieuwing? Wij renoveren makkelijk de dakbedekking van alle soorten daken. Voor hellende daken gebruiken we beton en keramische dakpannen, waarbij er keuze is tussen de grote merken. 

Platte daken worden vakkundig vernieuwd met roofing of EPDM. Als de goten verouderd zijn, dan zorgen we voor een degelijke plaatsing van goten in zink of koper.

Neem contact op om de renovatie van uw dak te bespreken of voor een gratis offerte!

RAMEN EN DEUREN

Ramen en deuren geven niet alleen een mooie uitstraling aan je woning, maar zorgen ook voor een degelijke bescherming. 

Bij Belbow kies je samen met een adviseur de optimale ramen en deuren, die op maat van je woning worden gemaakt en geplaatst. Er is keuze tussen budgetvriendelijke oplossingen en verfijnd kwaliteitsschrijnwerk.

Neem contact op voor meer informatie en een gratis offerte!

TEGELWERKEN

Wil je graag een nieuwe vloer in je woning of tegels voor het terras? We betegelen met de grootste zorg en je kiest uit een heel groot assortiment aan tegels. Of je nu natuursteen of keramische tegels wenst, bij Belbow kan je steeds rekenen op advies dat is aangepast aan jouw smaak en budget. 

Voor keukens en badkamers betegelen we ook de muren, zodat je vochtige ruimtes mooi en comfortabel ingericht zijn.

ISOLATIE

Wil je energie besparen en minder geld uitgeven aan verwarmingskosten? Isoleer dan je woning tijdens de renovatie en geniet van een duurzaam en zuinig huis. Bij Belbow isoleren we daken, gevels muren en vloeren. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en we maken een gratis offerte!

Wil je meer weten? Contacteer ons voor een afspraak of gratis offerte om je verbouwing aan te pakken.